2016 Öğrenci Konseyi Seçimi

SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNE DUYURU

2016 Yılı Öğrenci Konseyi seçimi yapılacağından, Fakültemizin tüm öğrencilerinin 3 Kasım 2016 Perşembe  günü mesai bitimine kadar aktif olan  iletişim bilgilerini, Fakültemizin Öğrenci işleri ile irtibata geçerek  yenilemeleri gerekmektedir.

Fakültemizde  Öğrenci Temsilcisi Seçimi Takvimi Şu Şekilde uygulanacaktır:

• 03 KASIM 2016  : Öğrencilerimizin aktif olan iletişim bilgilerinin (mail, GSM) güncellenmesi.
  • 04 KASIM 2016  : Seçmen Öğrenci listelerinin İlanı. (Dekanlıkta, Fakültemiz Web duyuru sayfasında veya Dersliklerde).
  • 07 KASIM 2016  : Adaylık Başvurularının başlaması (Başvurular bir dilekçe il birlikte Dekanlık  Öğrenci İşlerine yapılır).
  • 17 KASIM 2016  : Adaylık başvurusu için son gün.
  • 18 KASIM 2016  : Adayların ilanı ve propaganda yerlerinin belirlenerek propagandanın başlaması.
  • 25 KASIM 2016  : Propaganda sonu ve propaganda araçlarının kaldırılması.
  • 29 KASIM 2016  : Fakülte Öğrenci Temsilcisinin Seçimi. (tüm seçmenler sabah saat 09:30’dan itibaren DEKANLIK ÖĞRENCİ İŞLERİNDE oy kullanmaya geleceklerdir).
  • 30 KASIM 2016  : Fakülte Temsilcilerinin Rektörlüğe Bildirilmesi.

ÖĞRENCİ TEMSİLCİ ADAYLARINDA ARANACAK NİTELİKLER

• Bir önceki yarıyıl sonunda genel not ortalamasının ve dönem not ortalamasının en az 2.00 olması, aday öğrenci hazırlık sınıfı öğrencisi ise hazırlıkta yıl tekrarı yapmamış olması,
  • Siyasi parti organlarında üye veya görevli olmaması,
  • Seçimin yapıldığı dönemde kayıt dondurmamış olması,
  • Hazırlık sınıfı hariç üniversitede azami eğitim süresini doldurmamış olması,
  • Hiçbir disiplin cezası almamış olması,
  • Sabıka kaydının bulunmaması,

Öğrencilerimize duyurur, bu takvime uyulması hususunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini önemle rica ederim.

Prof. Dr. Semih ENGİN

DEKAN