Fakültemizin Deniz Canlıları Koleksiyon Merkezi Ziyaret Saatleri Hakkında Duyurudur.

Fakültemiz bünyesinde bulunan, çok sayıda kişi ve kurum tarafından ziyaret edilen ve edilmek istenen “DENİZ CANLILARI KOLEKSİYON MERKEZİ” ile ilgili, ziyaret günü ve saati bazında bir düzenleme yapılma ihtiyacı hasıl olmuştur. Dekanlığımızca alınan karar gereğince aşağıda belirtilen gün ve saatlerde ziyaretçi kabulü yapılabileceği; Koleksiyon Merkezi ile iç içe bulunan Araştırma ve Uygulama Merkezimizdeki çalışmaların aksamadan yürütülmesi açısından önem arz etmektedir.

Bu vesile ile, 15 KASIM 2016 tarihinden geçerli olmak üzere, aşağıda belirtilen tarih ve saatler göz önüne alınarak ziyaret talebinde bulunulması önemle duyurulur.

Prof. Dr. Semih ENGİN

DEKAN