Fakülte Temsilcisi Seçimi

-Fakültemiz Öğrenci Temsilcisi seçimi 29  Kasım 2016 salı günü Dekanlığımız Öğrenci İşleri Bürosunda  09:30 – 16:00 saatleri arasında yapılacaktır.

-Seçim için  tüm öğrencilerimiz oy kullanmaya geleceklerdir.

-Fakültemiz Öğrenci Temsilciliği Adaylığı için 3 öğrencimiz dilekçe ile başvuruda bulunmuşlardır.

Başvuruda bulunan öğrencilerimizin isimleri aşağıda belirtilmiş olup, seçim propagandası 18 Kasım 2016 Cuma günü başlayacak, 25 Kasım 2016 Cuma günü sona erecektir.

Seçim sürecinin başlangıcının ve sonucunun hayırlı olması temennisiyle.

Prof. Dr. Semih ENGİN

SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ ADAYLARI