3. Sınıf Ders Programı Değişikliği

GÜNLER

PAZARTESİ

SALI

ÇARŞAMBA

PERŞEMBE

CUMA

DERS

SAAT

1

08.30-09.15

SU306 Akuakültürde Genetik Uygulamalar

Prof. Dr. Semih ENGİN

(Teorik)

 

SU-SC-5 Bölüm Seçmeli Ders-5

SU330 Balık Hastalıkları

Prof.Dr. T. Tansel TANRIKUL

(Teorik)

 

SU304 İçsu Balıkları Yetiştiriciliği

 Doç. Dr. Ramazan SEREZLİ

(Teorik)

SU308 STAJ

 

2

09.30-10.15

SU306 Akuakültürde Genetik Uygulamalar

Prof. Dr. Semih ENGİN

 (Teorik)

SU-SC-5 Bölüm Seçmeli Ders-5

SU330 Balık Hastalıkları

Prof.Dr. T. Tansel TANRIKUL

(Teorik)

SU304 İçsu Balıkları Yetiştiriciliği

 Doç. Dr. Ramazan SEREZLİ

(Teorik)

 

 

 

3

10.30-11.15

SU306 Akuakültürde Genetik Uygulamalar

Prof. Dr. Semih ENGİN

 (Uygulama)

(Su Ürünleri Laboratuvarları)

SU-SC-5 Bölüm Seçmeli Ders-5

SU330 Balık Hastalıkları

Prof.Dr. T. Tansel TANRIKUL

(Su Ürünleri Laboratuvarları)

(Uygulama)

SU304 İçsu Balıkları Yetiştiriciliği

 Doç. Dr. Ramazan SEREZLİ

 (Uygulama)

(Su Ürünleri Laboratuvarları)

 

 

 

4

11.30-12.15

SU306 Akuakültürde Genetik Uygulamalar

Prof. Dr. Semih ENGİN

 (Uygulama)

(Su Ürünleri Laboratuvarları)

 

SU304 İçsu Balıkları Yetiştiriciliği

 Doç. Dr. Ramazan SEREZLİ

 (Uygulama)

(Su Ürünleri Laboratuvarları)

 

 

 

 

 

ÖĞLE TATİLİ

5

13.30-14.15

SU302 Gıda Mikrobiyolojisi

Yrd. Doç. Dr. Fatma Öztürk

(Teorik)

SU-SC-5 Bölüm Seçmeli Ders-5

SU332 Yumuşakça ve Eklem Bacaklılar Yetiştiriciliği

Yrd.Doç.Dr. Sevim HAMZAÇEBİ

(Teorik)

 

SU316 Balık Davranışları

Yrd.Doç.Dr.Erhan IRMAK

(Teorik)

SU300 Küçük Ölçekli Balıkçılık Yöntemleri

Yrd. Doç. Dr. Hakkı Dereli

(Teorik)

IKC-SC-2 ÜNİVERSİTE SEÇMELİ DERS

6

14.30-15.15

 

 

 

SU302 Gıda Mikrobiyolojisi

Yrd. Doç. Dr. Fatma Öztürk

(Teorik)

 

 

 

 

 

SU-SC-5 Bölüm Seçmeli Ders-5

SU332 Yumuşakça ve Eklem Bacaklılar Yetiştiriciliği

     Yrd.Doç.Dr. Sevim HAMZAÇEBİ

(Teorik)

 

SU316 Balık Davranışları

Yrd.Doç.Dr.Erhan IRMAK

(Teorik)

SU300 Küçük Ölçekli Balıkçılık Yöntemleri

Yrd. Doç. Dr. Hakkı Dereli

(Teorik)

IKC-SC-2 ÜNİVERSİTE SEÇMELİ DERS

7

15.30-16.15

SU302 Gıda Mikrobiyolojisi

Yrd. Doç. Dr. Fatma Öztürk

(Uygulama)

(Su Ürünleri Laboratuvarları)

 

SU-SC-5 Bölüm Seçmeli Ders-5

SU332 Yumuşakça ve Eklem Bacaklılar Yetiştiriciliği

Yrd.Doç.Dr. Sevim HAMZAÇEBİ

(Uygulama)

 

SU316 Balık Davranışları

Yrd.Doç.Dr.Erhan IRMAK

(Uygulama)

SU300 Küçük Ölçekli Balıkçılık Yöntemleri

Yrd. Doç. Dr. Hakkı Dereli

(Uygulama)

(Su Ürünleri Laboratuvarları)

IKC-SC-2 ÜNİVERSİTE SEÇMELİ DERS

8

16.30-17.15

SU302 Gıda Mikrobiyolojisi

Yrd. Doç. Dr. Fatma Öztürk

(Uygulama)

(Su Ürünleri Laboratuvarları)

 

SU308 STAJ

SU308 STAJ

SU300 Küçük Ölçekli Balıkçılık Yöntemleri

Yrd. Doç. Dr. Hakkı Dereli

(Uygulama)

(Su Ürünleri Laboratuvarları)

IKC-SC-2 ÜNİVERSİTE SEÇMELİ DERS

Başa Dön