İzmir Avrupa Birliği Gençlik Forumu Daveti

1996 Yılından beri Ege Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ESİAD) çatısı altında faaliyetlerini sürdüren İzmir Avrupa Birliği Bilgi Merkezi, 2018 Avrupa Kültürel Miras Yılı kapsamında Avrupa Birliği Gençlik Forumu düzenlenmektedir. Forum İzmir’deki üniversitelerden 20’şer öğrencinin katılımıyla 25 Nisan 2018 09:00-18:00 saatleri arasında İzmir Aziz Vukolos Kilisesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Katılımın ücretsiz olduğu tam günlük forumda, kültürel miras konusunda panel ve grup çalışmalarının yanı sıra Sunay AKIN’ın moderasyonunu üstleneceği sonuç oturumu yer alacaktır.

Her üniversiteden sınırlı sayıda katılımın olabileceği Avrupa Birliği Gençlik Forumu’na katılabilmek için 16 Nisan Pazartesi tarihine kadar ekte sunulan başvuru formunun, İzmir Avrupa Birliği Bilgi Merkezi esiad@esiad.org.tr e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Başvuru Formu için tıklayınız.