AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ

  • Lisansüstü Çanakkale Onsekiz Mart üniversitesi-Fen Bilimleri Enstitüsü
  • Üniversite Çanakkale Onsekiz Mart üniversitesi-Su Ürünleri Fakültesi - Su Ürünleri Mühendisliği
  • ÜNVER ASENA,HAMZAÇEBİ SEVİM,AKPINAR M DİLCAN,ÖZTÜRK FATMA,GÜNDÜZ HATİCE,CURE COMES FROM THE WATER “CHLORELLA AND SPIRULINA,1st Internatıonal Congress on Medıcınal and Aromatıc Plants,10.05.2017 12.05.2017, KONYA
  • HAMZAÇEBİ SEVİM,ÖZTÜRK FATMA,GÜNDÜZ HATİCE,THE IMPORTANCE OF CARNATION (SZYGIUM AROMATİCUM) and CASTOR OIL (RICINUS COMMUNIS L.),1st Internatıonal Congress on Medıcınal and Aromatıc Plants,10.05.2017 12.05.2017, KONYA, TÜRKİYE
  • HAMZAÇEBİ SEVİM,AKPINAR M DİLCAN,ÜNVER ASENA,ÖZTÜRK FATMA,GÜNDÜZ HATİCE,MACRO ALGAE: HEALTHY FROM SEA,1st Internatıonal Congress on Medıcınal and Aromatıc Plants,10.05.2017 12.05.2017, KONYA, TÜRKİYE
  • IŞIK HATİCE,ARAS HİSAR ŞÜKRİYE,AYVAZ ZAYDE,The use of ultrasound technology in food industry,5 th International Winberg Conference,12.10.2015 17.10.2015, Saint Petersburg, RUSYA FEDERASYONU
  • Gündüz H., Öztürk F., Hamzaçebi S., Ünver A., Akpınar M. D.,The Use of Essentıal Oıls as Antımıcrobıal Substancesin Seafood,1st Internatıonal Congress on Medıcınal and Aromatıc Plants,10-12 Mayıs, Konya, TÜRKİYE, 2017
  • Öztürk F., Gündüz H., Hamzaçebi S., Sürengil G., Ünver A., Akpınar M.D.,The Antimicrobial Effect of Pomegranate Peel, Apple Peel and Artichoke Leaf Extract,1st Internatıonal Congress on Medıcınal and Aromatıc Plants, Konya, Türkiye, 2017
  • Gündüz H., Öztürk F. ,The Importance of Vibrio Vulnificus in Seafood,FABA 2016: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences,3-5 Kasım, Antalya, Türkiye, 2016
  • Öztürk F., Hamzaçebi S., Gündüz, H., Akpınar M. D.,The Supply of Omega-3 Fatty Acıds and the Sustainable of Source,Middle East And Central Asia Aquaculture ,02-04 Eylül, İzmir, Türkiye, 2016
  • Öztürk, F., Gündüz, H.,Balık tazeliğinin belirlenmesinde biyosensör kullanımı,Türkiye 12. Gıda Kongresi,05-07 Ekim , Edirne, Türkiye, 2016
  • Öztürk F., Gündüz, H.,Yüksek basınç teknolojisi ve su ürünlerinde kullanımı,Türkiye 12. Gıda kongresi,05-07 Ekim , Edirne, Türkiye, 2016
  • Akpınar M. D. Hamzaçebi S.,Serezli, R., Gündüz, H., ,Preservation of natural stocks and sustainability of water products,Middle East And Central Asia Aquaculture ,02-04 HAZİRAN, İzmir, Türkiye, 2016
  • Hamzaçebi S., Öztürk F., Akpınar M. D., Gündüz, H.,The Sustainability Of Algae,Middle East And Central Asia Aquaculture ,02-04 HAZİRAN, İzmir, Türkiye, 2016
  • Gündüz, H., Öztürk F., Hamzaçebi S., Akpınar M. D.,Assessment Of Seafood Processing Waste,Middle East And Central Asia Aquaculture ,02-04 HAZİRAN, İzmir, Türkiye, 2016
  • Işık, H., Aras Hisar, Ş., Alçiçek Z.,The use of ultrasound technology in food industry,5 th International Winberg Conference,12-17 EKİM, Saint Petersburg, RUSYA, 2015
  • Işık, H., Aras Hisar, Ş., Alçiçek Z.,The use of high pressure technology in processing of seafood product,5 th International Winberg Conference,12-17 EKİM, Saint Petersburg, RUSYA, 2015
  • Farklı yoğunluktaki ultrasonun vakum ambalajlanmış sardalya (Sardina pilchardus) balığının bazı kalite kriterleri üzerine etkisi (Proje kodu: FYL-2014-379), Araştırmacı, BAP, Araştırmacı,,28.8.2015
  • Farklı Yoğunluktaki Ses Dalgalarının Vakum Ambalajlamış Hamsi (Engraulis encrasicolus) Marinatının Rengine ve Raf Ömrüne Etkisinin Belirlenmesi (Proje kodu: 114R109), Bursiyer, TÜBİTAK Destekli Proje, Bursiyer, ( 59.892,12),1.6.2016
  • Farklı karışımlarla tuzlanarak sıvı tütsülenmiş ve vakum ambalajlanmış alabalık (Oncorhynchus mykiss) filetolarında oluşan değişimlerin raf ömrü süresince incelenmesi, Araştırmacı, BAP, Araştırmacı,,27.10.2015

ÇALIŞMA ALANLARI

DERSLER

İLETİŞİM

Başa Dön